de Pol Zelhem

Springkussen festival

4

De Pol gaat dit jaar voor de vijfde keer het (inclusief park-springkussenfestival) springkussen festival organiseren. Ook dit jaar zal het evenement 4 dagen plaats vinden. 4 dagen lang (spring)plezier voor de kinderen op 26 t/m 29 december 2018 van 10:00 tot 17:00. Het springkussen festival is bedoelt voor kinderen tot 12 jaar. Totaal zullen er dit jaar 12 springkussens staan. Deze variëren van kasteel tot stormbaan tot Disco Olifant. Vanuit deze Disco Olifant zal muziek te horen zijn door het hele springkussen park. Deze staat opgesteld in de sporthal op 1.000 m².

Voor kinderen tot 4 jaar zullen er grote Legoblokken zijn om mee te spelen en ook hebben ze een eigen springkussen. Voor de ouders zijn in de sporthal zitplaatsen. Op deze manier kunnen zij de kinderen goed in de gaten houden.  In de hal is koffie, thee, frisdrank  en eterij aanwezig voor gereduceerde prijzen. Eigen meegebrachte consumpties (eten en drinken) nuttigen is NIET toegestaan. In de sporthal hangt een gezellige sfeer en een aangename temperatuur. Parkeer gelegenheid is er voldoende voor de deur.

Het is mogelijk om te reserveren van te voren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Hiervoor zal dan een arrangement geregeld worden zodat u ook gegarandeerd een tafel krijgt. Reserveren kan via email naar b.hulshorst@depolzelhem.nl of u kunt Bas Hulshorst bellen op 0643032587.

  • 0 tot 2 jaar en ouders gratis entree!
  • 4 dagen alles in teken van de kinderen!
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

Wij gaan er vanuit dat het weer een groot succes wordt en dat wij dit festival jaarlijks kunnen gaan organiseren voor de kinderen.

Totaal zijn er 30 sponsoren, zonder deze sponsoren kan dit Festival niet bestaan. Ook dit jaar zal de organisatie er weer alles aan doen om dit springkussen festival tot een succes te brengen.


 

 

‘T ZELHEMS KAASHUIS
SAMTOSHA STORE
VAN AMSTEL RECLAMEVERSPREIDING
GROENRIJK STEENTJES
BLANKENSTIJN NOTARIAAT ADVIES MEDIATION
CAMPING DE BETTELD
SALON GERARD
OOSTERINK BANDEN