de Pol Zelhem

Korfbalvereniging SEV

Over SEV Zelhem

SEV is opgericht in 1946 en is sindsdien dé korfbalclub van Zelhem. De vereniging telt een kleine 150 leden en is niet meer weg te denken uit de Gemeente Bronckhorst.

SEV staat voor Sport En Vriendschap, twee belangrijke factoren die de vereniging bijzonder goed typeren. SEV is een gezellige, actieve en betrokken vereniging, waar iedereen terecht kan die ongedwongen, gezellig, sportief en competitief wil korfballen.

Er wordt veel aandacht besteed aan de wedstrijdcompetitie maar ontspanningsactiviteiten naast de competitie zijn evenzo belangrijk. Er worden zeer regelmatig activiteiten georganiseerd voor en door onze leden om de onderlinge, vriendschappelijke band te verstevigen. De vereniging heeft een Christelijk karakter en daarom worden er geen wedstrijden op zondag gespeeld. Het clubhuis ‘de Knik’, hét centrale punt tijdens het veldseizoen, bevindt zich op Sportpark ‘de Pluimerskamp’ aan de Halseweg 31a in Zelhem.

Als u meer wilt weten over korfbalvereniging SEV Zelhem, bezoek dan de website op www.sevzelhem.nl

Over Korfbal

Korfbal is een van oorsprong Nederlandse sport. Korfbal kenmerkt zich door het feit dat het een van de weinige teamsporten is die niet is voorbehouden aan dames en heren apart: korfbal wordt van oudsher gemengd gespeeld (maar kent daarnaast ook een damescompetitie).

Korfbal wordt daarnaast zowel buiten op het veld als binnen in de zaal gespeeld wat de sport een extra dimensie geeft. Gedurende de wintermaanden  wordt er binnen gespeeld en dit vereist een omschakeling van de spelers. Het spel is veelal sneller en intensiever als er in de zaal wordt gespeeld.

Wilt u meer weten of korfbal in het algemeen, lees dan verder op Wikipedia of op de website van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond, de KNKV.

Logo-SEV
_mg_0220
Korfballen

Neem contact op met Korfbal Vereniging SEV

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht