de Pol Zelhem

park-springkussenfestival


De Pol Zelhem BV gaat dit jaar voor het eerst het park-springkussen festival organiseren. Dit evenement gaat 2 dagen plaats vinden. 2 dagen lang (spring)plezier voor de kinderen op 18 en 19 augustus 2018 zaterdag 18 augustus is het van 10:00 tot 22:00 uur en zondag 19 augustus is het van 10:00 tot 18:00 uur. Het springkussen festival is bedoeld voor kinderen tot 14 jaar. Totaal komen er 10 springkussens te staan. Deze staan opgesteld in het park achter de bieb aan de Burgemeester Rijpstrastraat 4, Zelhem.

Voor kinderen tot 4 jaar zullen er grote Legoblokken zijn om mee te spelen en ook hebben ze een eigen springkussen. Voor de ouders is er een sfeervol terras aangelegd. Op deze manier kunnen zij de kinderen goed in de gaten houden. Eigen meegebrachte consumpties (eten en drinken) nuttigen is NIET toegestaan. 

Het is mogelijk om te reserveren van tevoren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Hiervoor zal dan een arrangement geregeld worden zodat u ook gegarandeerd een tafel krijgt. Reserveren kan via email naar b.hulshorst@depolzelhem.nl of u kunt Bas Hulshorst bellen op 0643032587.

  • 0 tot 2 jaar en ouders gratis entree!
  • 2 dagen alles in teken van de kinderen!
  • Begeleiding bij de springkussens!
  • Een zeer sfeervol terras!
  • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt!

Wij hopen dat ook dit evenement een groot succes wordt en dat wij dit festival jaarlijks kunnen gaan organiseren voor de kinderen.

Ook dit evenement zal de organisatie er weer alles aan doen om dit springkussen festival tot een succes te brengen.