de Pol Zelhem

De Deurdouwers Zelhem (senioren)

Seniorengroep sport- en spel

Seniorengroep sport- en spel “De Deurdouwers Zelhem” is ook weer actief in dit seizoen. Wekelijks is er een uur samen bewegen met sport en spel onder deskundige begeleiding. Het sport- en speluur vindt plaats op donderdagmiddag van 14.15 tot 15.15 uur in sporthal “De Pol” te Zelhem.

Het programma start met een warming-up. Aansluitend wordt aandacht besteed aan conditie, beweging, concentratie en coördinatie. Daarna volgt er variërend een spel; en steeds wordt afgesloten met een ontspannende cooling down. Kortom: een gezond en vooral gezellig gebeuren waarbij nog ruimte is voor nieuwe deelnemers.

Aangezien de leeftijd van de gemengde groep deelnemers varieert van 55+ tot 75+ is het vanzelfsprekend dat niet iedereen in dezelfde conditie verkeert en de intensiteit qua deelname van persoon tot persoon verschillend is.

Na afloop wordt graag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in het inpandige sportcafé wat te gebruiken en na te praten.

De sport- en spelmiddag wordt niet gehouden tijdens de basisschoolvakanties en gedurende de maanden juli en augustus.

Deelname is niet woonplaats-gebonden. En denkt u: hé dat zou ook wel wat voor mij zijn.., kom dan eens langs op een donderdagmiddag in de sporthal en een kijkje nemend, of doe gewoon een paar keer vrijblijvend met ons mee.

dedeurdouwers

Voor meer informatie:

0314-621 930 of 0314-333 906.