de Pol Zelhem

MaandCup 2019/2020

Recreatief biljarten met begeleiding, van oktober tot april, iedere maand 1x op vrijdagavond. De MaandCompetitie is er voor recreatieve biljarters, die zonder wedstrijdspanning, af en toe een avond willen spelen en hun spel verbeteren.

 

De MaandCup is er voor recreatieve biljarters die de opstap naar competitiebiljarten te groot vinden. Er wordt elke maand op een vrijdagavond gebiljart bij ’De Pol’. Uiteindelijk wint de beste biljarter de felbegeerde MaandCup !

 

Het betreft 8 speelavonden, waarbij een geoefende biljarter aanwezig is om uitleg en tips te geven. Biljartkeu’s zijn aanwezig; eigen keu meenemen is ook mogelijk.

 

Speelavonden:

  • 4 oktober, 1 november, 15 november, 20 december, 10 januari, 14 februari, 13 maart en 10 april.
  • Aanvang speelavond 20:00 uur.
  • Een avond afzeggen bij verhindering is mogelijk

 

Deelname vanaf 18 jaar. Deelname kosten €15,- . Maximum aantal deelnemers is 12, waarbij geldt:  wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Deze MaandCup is juist bedoeld voor biljarters die geen KNBB competitie spelen.

Vul onderstaande gegevens in voor inschrijving of als u voornemend bent om deel te nemen aan de MaandCup 2019/2020. Het inschrijven kan tot 28 september 2019.

Je naam (verplicht)